You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefon: 0739 483 575
Program de Lucru: Luni - Duminica : 8:00 - 22.00
 • Coșul este gol!

Politica de confidentialitate

 1. Informatii generale

  Bine ați venit pe pagina noastră cu Politica de confidențialitate! Când utilizați serviciile noastre de magazin, aveți încredere în noi cu informațiile dvs. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele. Atunci când împărtășiți informații cu noi, putem face serviciile noastre chiar mai bune pentru dvs. De exemplu, vă putem arăta rezultate de căutare și anunțuri mai relevante, vă pot ajuta să vă conectați cu persoane sau să faceți mai rapid și mai ușor partajarea cu alții. Pe măsură ce utilizați serviciile noastre, vrem să vă clarificați modul în care folosim informațiile și modurile în care vă puteți proteja confidențialitatea. Asta e important; sperăm că veți avea timp să îl citiți cu atenție. Rețineți că puteți găsi comenzi pentru a vă gestiona informațiile și pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Am încercat să o păstrăm cât mai simplu posibil.


  Dreptul de acces, corectare și ștergere a datelor și obiect de prelucrare a datelor

  Clienții noștri au dreptul să acceseze, să corecteze și să șteargă datele personale referitoare la acestea și să se opună prelucrării acestor date, adresându-se oricând unei solicitări scrise. Compania face toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor personale și pentru a preveni modificarea, corupția, distrugerea sau accesarea terțelor părți neautorizate. Cu toate acestea, Compania nu controlează toate riscurile legate de utilizarea internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii site-ului asupra riscurilor potențiale implicate în funcționarea și utilizarea internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Deoarece Compania nu poate controla aceste site-uri web și surse externe, compania nu poate fi trasă la răspundere pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și surse externe și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibile pe sau de pe aceste site-uri web sau din surse externe.


  Gestionarea datelor cu caracter personal

  Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. De asemenea, puteți face alegeri privind colectarea și utilizarea datelor dvs. Modul în care puteți accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale din magazin prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. Dacă primiți mesaje de e-mail promoționale sau SMS de la noi și doriți să vă dezactivați, puteți face acest lucru urmând instrucțiunile din acel mesaj. De asemenea, puteți să alegeți primirea e-mailurilor promoționale, a convorbirilor telefonice și a poștei poștale prin vizitarea și conectarea la Managerul de comunicare promoțional al companiei, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să gestionați preferințele de contact, să renunțați la abonamentele de e-mail și să alegeți împărtășiți informațiile dvs. de contact cu partenerii noștri. Aceste opțiuni nu se aplică comunicărilor de serviciu obligatorii care fac parte din anumite servicii de stocare.


  Informații pe care le colectăm

  Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu serviciile noastre. Furnizați direct aceste date, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem câteva dintre acestea, înregistrând modul în care interacționați cu serviciile noastre, de exemplu, utilizând tehnologii precum module cookie și primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care rulează pe dispozitivul dvs. De asemenea, obținem date de la terțe părți (inclusiv alte companii). De exemplu, vom completa datele colectate achiziționând date demografice de la alte companii. De asemenea, folosim servicii de la alte companii pentru a ne ajuta să determinăm o locație bazată pe adresa dvs. IP pentru a personaliza anumite servicii în locația dvs. Datele pe care le colectăm depind de serviciile și funcțiile pe care le utilizați.


  Cum folosim informațiile dvs.

  Magazinul nostru folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: să ne desfășurăm afacerea și să oferim (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciile pe care le oferim, să trimitem comunicări, inclusiv comunicările promoționale și să afișăm publicitatea. În realizarea acestor scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de magazin pe care le utilizați pentru a vă oferi o experiență mai solidă, consistentă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a spori confidențialitatea, am construit garanții tehnologice și procedurale menite să împiedice anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când nu sunteți autentificat (nu sunteți conectat) separat de orice informații despre cont care vă identifică direct, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail sau numărul de telefon.


  Distribuiți informațiile dvs.

  Împărtășim datele dvs. personale cu consimțământul dvs. sau după cum este necesar pentru a finaliza orice tranzacție sau a furniza orice serviciu solicitat sau autorizat. De exemplu, vă distribuim conținutul dvs. unor persoane terțe atunci când ne spuneți acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a efectua o achiziție, vom împărți datele de plată către bănci și alte entități care procesează tranzacții de plată sau furnizează alte servicii financiare și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În plus, împărtășim persoana